Четвер, 25.04.2024, 20:46
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Грудень » 17 » У Запоріжжі відбудеться презентація проектів громадських організацій
21:26
У Запоріжжі відбудеться презентація проектів громадських організацій
24 грудня о 13.00 в Запорізькій Торгово-промисловій палаті відбудеться Форум громадських організацій стосовно їх участі в розробці та впровадженню Стратегії розвитку Запорізької області до 2015 року».
Форум проводиться в рамках реалізації проекту партнерства Канада – Україна «Регіональне врядування та розвиток» за підтримки Запорізької облдержадміністрації та обласної ради. Метою проведення форуму організатори називають визначення ролі громадських організацій у розробці та впровадженні регіональної стратегії.
Протягом першої частини форуму будуть розглядатися питання про процес стратегічного планування в Запорізькій області та участі в ньому громадських організацій. Друга частина форуму буде присвячена представленню громадських організацій (результати попередньої діяльності та плани на наступний період). Крім того, організатори анонсують презентацію планів організацій-донорів щодо їх діяльності в Запорізькій області у 2008 році.

До участі в обговоренні проекту Стратегії розвитку області перед її ухваленням на засіданні обласної ради запрошуються представники громадськості. Заявки про участь необхідно подати до 18 грудня із зазначенням теми і необхідного часу доповіді електронною поштою zoya.kras@yahoo.com або за тел./факс.: (061) 239-01-33. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: 239-01-33.

Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1304 | Додав: em
Всього коментарів: 1
0
1) Шихранов (23.02.2009 10:50) [Материал]
Дизайн просто супер

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0