П`ятниця, 29.03.2024, 11:57
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2016 » Лютий » 28 » Відбулося нагородження переможців та активних учасників Обласного конкурсу «Позбавимо Запорізьку область від непридатних пестицидів»
11:59
Відбулося нагородження переможців та активних учасників Обласного конкурсу «Позбавимо Запорізьку область від непридатних пестицидів»

26 лютого 2016 року, у п'ятницю, у приміщенні Запорізького НВК №19 (ДЮЕГО "Республіка Мрія") відбулося урочисте нагородження переможців та активних учасників обласного конкурсу відео-проектів "Позбавимо Запорізьку область від непридатних пестицидів".

Про досягнення проекту Обласного конкурсу розповів директор МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" Андрій Єлькін. Він зазначив, що найбільш активну участь в цьому важливому з точки зору регіонального природоохоронного процесу проекті взяли саме представники навчальних закладів - учні та вчителі-ентузіасти шкіл Запоріжжя та Мелітополя.

Відбувся перегляд деяких проектів та підсумкове обговорення "пестицидної" проблеми, яка актуальна сьогодні не тільки для Запорізької області, але й на національному рівні. 

Медіапедагоги та куратори відео-проектних ініціатив нагороджувалися грамотами, авторам аудіовізуальних медіатекстів вручалися Дипломи переможців.

Учасники, що посіли 1 місця, отримали призи від Міжнародного благодійного фонду "Академія української преси" - примірники видання "Абетка медіа". 

Досягнення проекту конкурсу святкувалися у ході "солодкого столу" вільного спілкування "У колі однодумців". 

Нагадуємо, що проект конкурсу виконаний в рамках Національної інформаційної кампанії «Майбутнє без непридатних пестицидів» мережевого Проекту «Підвищення рівня інформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» ВЕГО «МАМА-86» за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва - Sida.

Інформаційними партнерами виступили: ДЮЕГО «Республіка Мрія», МБФ «Академія Української Преси», Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, ІАМЦ Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Орхуський центр Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької ОДА, Департамент агропромислового розвитку Запорізької ОДА. 

Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 459 | Додав: mech | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, МАМА-86, обласний конкурс, Позбавимо Запорізьку область від не, підсумки
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0