П`ятниця, 29.03.2024, 06:31
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2016 » Квітень » 5 » Нарешті проводиться конкурс плакатів-афіш екологічного фільму
09:07
Нарешті проводиться конкурс плакатів-афіш екологічного фільму

Міська екологічна громадська організація «Мама-86-Запоріжжя» до Міжнародного дня Землі оголошує Перший в регіоні конкурс авторських плакатів-афіш екологічного фільму.

Для створення плакату-афіші пропонується фільм Яна ван ден Берга «Безмовний сніг».

Автор кращої афіші нагороджується призом 500 грн. Автори афіш - переможці конкурсу нагороджуються дипломами МЕГО «Мама-86-Запоріжжя».

Плакат-афіша  - це помітне, як правило, великоформатне зображення, яке супроводжується коротким текстом та  зроблене в агітаційних, рекламних, інформаційних або навчальних цілях. У сучасному дизайні плакат сприймається як «зведене в чітку візуальну формулу повідомлення, призначене сучасникові для висновків і конкретних дій». Дана формула відображає певний рівень графічного дизайну та інформує про предмет комунікації

 (Джерело - https://ru.wikipedia.org/wiki/Плакат ).

До особливостей жанру плакатів-афіш можна віднести наступне: плакат має бути видно на відстані, бути зрозумілим і добре сприйматися глядачем. У плакаті часто використовується художня метафора, різномасштабні фігури, зображення подій, що відбуваються у фільмі, контурне позначення предметів. Для тексту важливим є шрифт, розташування, колір. У плакатах використовується також фотографія в поєднанні з малюнком і з живописом

(Джерело - https://ru.wikipedia.org/wiki/Плакат ).

У контексті конкурсу «Мама-86-Запоріжжя» у плакаті-афіші важливо показати зміст фільму, який свідчить про глобальну пестицидну проблему, коли отрутохімікати розповсюджуються повсюдно.

Електронні макети афіш та заповнені заявки-анкети надсилайте на електронну адресу vestnikm@gmail.com не пізніше 22 квітня (Міжнародний День Землі):

Дедлайн - 22 квітня 2016 року (06:00 ранку)

Усі конкурсні роботи розміщуються на сайтах ІВ «Вісник Мрії». З цим погоджуються автори конкурсних творів.

Анкета заявка : http://em.at.ua/2016/zajavka_na_uchast-afisha-plakat.doc

Переглянути фільм:

https://youtu.be/iAcxdjq6rnE

Переглянути ролик-промоцію номінації конкурсу «По той бік екрану», який містить  фрагмент фільму:

https://youtu.be/2U7eAfHyuzc

Проект конкурсу плакатів-афіш виконує Міська екологічна громадська організація (МЕГО) «Мама-86-Запоріжжя» в рамках Національної інформаційної кампанії «Майбутнє без непридатних пестицидів» мережевого проекту ВЕГО «МАМА-86» «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» за підтримки Шведської агенції міжнародного розвитку і співробітництва – Sida. 

Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 532 | Додав: mech
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0