П`ятниця, 19.04.2024, 03:44
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Листопад » 22 » Біосфера Запоріжжя в небезпеці
18:28
Біосфера Запоріжжя в небезпеці
На острові Хортиця зафіксовані нові випадки браконьєрства. Так, 4 листопада, на території Національного заповідника було вбито одного з трьох оленів, що були доставлені для відновлення тваринного світу острова

При цьому, доля одного з двох оленів, яким вдалося вижити, поки невідома. Цікавий факт: через тиждень після неприємного інциденту представники Інституту екології і краєзнавства «Запорізький край» проводили акцію по висадці дерев, під час якої виявили мертвого фазана та пастки для наступних жертв браконьєрів.
Як відзначають в Національному Заповіднику «Хортиця» випадки незаконного полювання та риболовлі стали розповсюдженим явищем не є дивиною. Адже влада та правоохоронні органи в цьому плані майже нічого не роблять. Попередження тільки на папері.
Інститут екології і краєзнавства «Запорізький Край» звертає увагу громадськості на факт браконьєрства і заявляє про винагороду в розмірі однієї тисячі гривень за цінну інформацію про вбивство оленя, що сталося 4 листопада на острові Хортиця.


Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1004 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0