Середа, 24.04.2024, 09:43
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Жовтень » 22 » В Запоріжжі святкує день народження нова екологічна організація
19:27
В Запоріжжі святкує день народження нова екологічна організація

В обласному центрі розпочала діяльність Асоціація громадських організацій «Інститут краєзнавства й екології «Запорізький край». Ініціатори проекту стверджують, що вже визначили для себе головні завдання і готові до активної роботи. «Головне для нас сьогодні, це активне інформування населення про всі екологічні проблеми, а також консолідація всіх запорізьких організацій «під одним дахом», повідомляють в Асоціації

В Асоціацію вже увійшли такі громадські організації, як «Хорс», «Спілка Друзів Природи», «Запорізьке міське молодіжне товариство вивчення й охорони птахів», «Громадська організація «Республіка Мрія».

Але, за словами прес-секретаря організації Аліни Бережної, цим діяльність «Запорозького краю» не обмежується. «З 19 жовтня на базі школи №19 ми проводимо курс екологічних тренінгів для дітей віком від 11 до 17, – розповіла вона. – Головна особливість семінарів «Екополіс» полягає в тім, що вони проходять у формі гри. Ми даємо дітям максимум матеріалів, а потім пропонуємо їм виявити ініціативу: написати свої пропозиції по поліпшенню екологічної ситуації в місті, створенню екологічної газети, програми або сайту. Найкращі учні отримують подарунки».
Курс тренінгів складається з чотирьох частин: «Стратегія успіху», «Екожурналістика», «Екоправо» та «Екомедицина», і триватиме до березня 2008 року.
 
Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1114 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0