Четвер, 18.04.2024, 20:16
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2014 » Січень » 14 » Збірник розробок тематичних класних годин «Екологія в тарілці» підготовлено до друку
23:43
Збірник розробок тематичних класних годин «Екологія в тарілці» підготовлено до друку
Збірка авторських розробок з теми «Яким має бути стале харчування» створена фахівцями шкільного видавництва «ВМ-НФ» ЗНВК №19 для використання педагогами загальноосвітніх навчальних закладів України в ході підготовки до тематичних класних годин, метою яких є формування екологічно-збалансованих поглядів учнів щодо безпечного та корисного для здоров’я людини харчування. 

 Автори збірки – педагоги-практики Запорізького навчально-виховного комплексу №19, керівники підрозділів Дитячо-юнацької екологічної організації «Республіка Мрія» – використали найбільш цікаві першоджерела Всесвітньої мережі Інтернет та запропонували різні підходи до організації виховного та просвітницького процесів з цього приводу. 

 Розробки класних годин були апробовані на базі ЗНВК №19 в рамках тижня екологічного споживача-2013 «Екологія в тарілці» – екологічно відповідальне харчування (стале харчування), ініційованого Всеукраїнською екологічною громадською організацією «МАМА-86». 

 Збірник призначений для вчителів шкіл та громадських активістів, що спеціалізуються на роботі з дітьми та молоддю, - вказується у анотації. 

 Проект видання є складовою частиною програми 10 сезону "ВМ-НФ", яка передбачає тиражування книги в твердому вигляді і доступ до неї в Інтернеті у форматі PDF. 

 Нагадуємо, що соціальним партнером 10 сезону медіа освітнього проекту «Вісник Мрії – новий формат» виступило промислове підприємство ОАО «Запоріжсталь». 


 
Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 502 | Додав: mech | Теги: Харчування, МАМА-86-Запоріжжя, діти, Республіка Мрія, Екологія в тарілці
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0