П`ятниця, 19.04.2024, 16:59
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Грудень » 2 » На ВАТ «Запоріжсталь» презентували французьке обладнання
17:32
На ВАТ «Запоріжсталь» презентували французьке обладнання
Мова йде про нову установку компанії "Air Liquid", що розділяє повітря та виробляє кисень. За словами керівництва ВАТ «Запоріжсталь», пуск нового обладнання є одним з етапів комплексної реконструкції і модернізації підприємства. Нова установка призначена для отримання технічно чистого кисню, азоту та аргону. Завдяки їй можна також отримувати криптон та неоногелієвую суміш

Як повідомили на підприємстві, поява нового обладнання позитивно вплине не тільки на економіку "Запоріжсталі", але й на екологію Запоріжжя, оскільки презентована установка більш економічна. Крім того, металурги акцентують увагу на ряд переваг нового обладнання – високу ефективність видобутку кисню з повітря, високу продуктивність та малі втрати.
«Ми дістали можливість давати кисень під тиском – від 10 до 25 атмосфер. Це дало нам можливість зараз відключити ті компресори повітря, що стояли на старих кисневих блоках” – повідомив голова правління ВАТ "Запоріжсталь" Віталій Сацький.
Загальна сума проекту "Запоріжсталі" з французької компанією перевищила 300 мільйонів гривень. Контракт на співпрацю був підписаний в серпні 2004 року. Термін служби нового обладнання за умови правильної експлуатації – до 50 років.
На відкриття нової на базі «Запоріжсталі» прибули не тільки керівництво "Air Liquid", але і посол Франції в Україні Жан-Поль Везьен. “Ми сподіваємося, що "Запоріжсталь" не пошкодує про свій вибір. Такі проекти грають важливу роль в економічних відносинах між нашими країнами”, – відзначив він.


Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1112 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0