Четвер, 25.04.2024, 17:44
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Листопад » 26 » Успішний досвід співпраці влади і суспільних організацій Запорізької області презентований в Києві
15:59
Успішний досвід співпраці влади і суспільних організацій Запорізької області презентований в Києві
20 листопада в Орхуському інформаційно-тренінговому центрі Міністерства охорони навколишнього природного середовища України відбулася конференція «Практика співпраці Міністерства охорони природного середовища України та громадських екологічних організацій»
Запорізьку область на засіданні представили заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області Федір Лихасенко і куратор суспільної організації «Республіка Мрія», член Громадської ради громадських екологічних організацій при Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області Андрій Єлькин.
Був здійснений аналіз роботи Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області з громадськістю і ЗМІ в 2007 році.
У Запорізькій області діяльність Держуправління здійснюється в тісному контакті з громадськими організаціями. Яскравим прикладом співпраці органів влади і громадських організацій в Запорізькій області є спільний проект – «Відкритий сайт громадських екологічних організацій Запорізької області» http://npo.vo.uz/, про роботу якого розповів головний редактор ресурсу Андрій Єлькин.
Приємно відзначити, що в жовтні 2007 року даний проект переміг в конкурсі «Я творю майбутнє свого краю», який був організований в рамках проекту Канада – Україна «Регіональне врядування та розвиток».


Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 998 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0