П`ятниця, 29.03.2024, 10:58
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Листопад » 25 » Вестник Мечты» займає друге місце на Запорізькій міжрегіональній Виставці молодіжної преси «Молодіжний акцент – 2007»
11:26
Вестник Мечты» займає друге місце на Запорізькій міжрегіональній Виставці молодіжної преси «Молодіжний акцент – 2007»
23 листопада у Палаці дитячої та юнацької творчості Запоріжжя відбулася Третя Запорізька виставка газетних видань молоді «Молодіжний акцент – 2007», організована міською громадською організацією «Прес-центр «Акцент» і комітетом у справах сім'ї і молоді Запорізької міської ради. У виставці були представлені кращі видання молодих журналістів Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Києва, Черкас, Кривого Рогу, Донецька і інших міст

Журнал «Весник Мечты» надає досить багато уваги екологічній проблематиці. Конкурсна комісія відзначила журнал як видання, яке будує свою змістовну концепцію на фундаменті авторської ідеології «Мрії». Філософія громадської організації «Республіка Мрія», з якою позиціонується журнал, передбачає інноваційне вирішення проблем охорони природи, що враховує соціальні і психологічні закони сучасного суспільства. Змістовна лінія всіх випусків орієнтує читача на усвідомлення складних механізмів взаємозв'язку екологічних проблем, що накопичилися, і внутрішнього устрою сучасних людей, стан їх власного духовного світу і згубного або позитивного впливу людини на оточуючий її світ.  





Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1229 | Додав: em
Всього коментарів: 1
0
1) Админ (28.11.2008 15:09) [Материал]
Хоть я ничего и не смыслю в играх, но спасибо за внимание к этой публикации. Видимо этот вопрос нужно изучать. Новое поколение уходит от ценностей, понятных нам. Нужно вникнуть в особенности этого явления и в последствия такой переориентации.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0