Вівторок, 16.04.2024, 08:19
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Листопад » 22 » Запорізькі депутати перевірили «екологічний клімат» на ЗАТ «ЗАЗ»
18:32
Запорізькі депутати перевірили «екологічний клімат» на ЗАТ «ЗАЗ»
Зменшення шкідливих викидів — не побічне явище технічній реорганізації, а результат комплексного підходу в розвитку автозаводу, заявив голова правління ЗАТ «ЗАЗ» Микола Євдокименко. Саме з такими словами керівник одного з провідних підприємств регіону звернувся до представників екологічної комісії Запорізької міськради, які завітали на завод з метою перевірити виконання екологічних заходів

За словами Миколи Євдокименка, сьогодні на ЗАЗі використовуються тільки новітні технології, що покликані не завдавати шкоди навколишньому середовищу. Проте, на ЗАЗ-і не відхрещуються від існуючих проблем. Мова йде про старий полігон відходів. Сьогодні лише чотири відсотки відпрацьованої сировини, що залишилася після виробництва, і матеріалів закопують в землю, все інше – успішно утилізують.
“Проблема у нас пов'язана з наший історією, з тими похованнями відходів які здійснювалися 10-20 років назад. Сьогодні все це робиться цивілізовано”, – запевнив депутатів директор департаменту охорони праці і навколишнього середовища ЗАТ "ЗАЗ" Станіслав Межебіцький.
На думку представників депутатської комісії, ЗАЗ може слугувати прикладом правильного підходу в рішенні екологічних проблем. Результатами сьогоднішньої ревізії вони залишилися задоволені. Хоча й зазначили, що, нажаль, ставлення до довкілля, яке демонструє автомобільний завод не є поширеним явищем у Запоріжжі.


Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1023 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0