П`ятниця, 29.03.2024, 16:55
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Листопад » 21 » Експерти готують наукове обґрунтування для документу на зміну Кіотському протоколу
14:48
Експерти готують наукове обґрунтування для документу на зміну Кіотському протоколу
Міжурядова група зі зміни клімату /МГЗК/ за участі 450 експертів урядів 130 країн світу, що зібралася у Валенсії /південний схід Іспанії/, обговорить і виробить рекомендацій до своєї 4-ої узагальнюючої доповіді "Синтез". Вона повинна стати науковою основою для вироблення стратегії в галузі протидії глобальному потепленню клімату на планеті, що прийде на зміну Кіотському протоколу від 1997 року після закінчення терміну дії цього всеосяжного документа в 2012 році
"Синтез" являє собою узагальнення трьох доповідей МГЗК, опублікованих протягом 2007 року в Парижі, Брюсселі та Бангкоку.

Перший документ стверджував, що середній показник температури на Землі буде підвищуватися з роками. Відповідно до другого, опублікованого у квітні, збільшення температури планети на 2 градуси за Цельсієм за сторіччя загрожує у перспективі зникненням 30 відсотків видів живого життя, спадом сільськогосподарського виробництва та підвищенням рівня Світового океану на 4-6 метрів. Третя доповідь перераховувала заходи, необхідні для скорочення викиду "парникових газів" на 26 млрд. тонн до 2030 року.
Остаточний документ буде винесений на розгляд країн-учасниць Кіотського протоколу, які планують провести чергову зустріч на острові Балі /Індонезія/ в грудні цього року.
www.ecoportal.ru


Категорія: Еко-дайджест | Переглядів: 1203 | Додав: em
Всього коментарів: 1
0
1) Jacklynn (01.11.2011 04:33) [Материал]
Essays like this are so important to brodaneing people's horizons.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0