Вівторок, 16.04.2024, 17:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Листопад » 12 » Парникові гази України продадуть на світовому ринку
21:07
Парникові гази України продадуть на світовому ринку
В Запоріжжі завершено перший етап реконструкції Дніпровської ГЕС та виконані роботи з охорони навколишнього середовища. Це стало можливим завдяки підтримці Світового банку
Як відомо, Україна має великий «надлишок» квоти парникових газів, які можна продати на світовому ринку. Завдяки цьому держава має шанс одержати вже зараз інвестиційні кошти для розвитку енергетики, промисловості та сільського господарства. Саме покращення екології міста лежить в основі проектів, спрямованих на реалізацію Кіотського протоколу.

За словами губернатора Запорізької області Євгена Червоненька, обласною виконавчою владою вже розроблено теоретичні та практичні засади для реалізації механізмів, передбачених Кіотським протоколом. Разом із Національним агентством екологічних інвестицій України розпочато роботи з розробки проекту обласної програми реконструкції теплозабезпечення Запорізької області.
Проте, в обласній адміністрації сподіваються на розуміння з боку Світового банку ще по декількох питаннях. «Сподіваюсь на Ваше розуміння важливості спорудження у Запоріжжі ще не одного мостового переходу через Дніпро», – звернувся Євген Червоненко до директора департаменту Світового банку Пітера Томсона.

У свою чергу іноземні гості зазначили, що Запоріжжя також має шанс разом з Дніпропетровськом стати учасником проекту Світового банку, спрямованого на будівництво об'єктів для проведення «Євро-2012».

Ксенія Тюрикова

Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1074 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0