П`ятниця, 19.04.2024, 13:43
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Жовтень » 29 » Прозора екологія
18:01
Прозора екологія
Кожен запорожець може дізнатися про санітарно-гігієнічний стан міста. Для цього треба просто зателефонувати за номером телефону — 34-46-40. Про це заявляють представники Запорізької облСЕС

Але на думку запорізьких лікарів, сьогодні підприємства не можуть знизити викиди в належних обсягах, тому здоров'я запоріжців – в їхніх руках. Так за словами завідучої лабораторії штучного запліднення КУ «Запорізький обласний центр реабілітації репродуктивної функції людини» Ольги Стрелко треба дотримуватися базових рекомендацій, серед яких: обстеження до вагітності, оцінка хромосомного набору чоловіка та жінки, антиоксидантна терапія, антимутагені програми, вітаміни, мінерали та амінокислоти, планування вагітності на літньо-осінній період, регулярні медичні огляди, відпочинок та оздоровлення у профілакторіях та санаторіях, розміщених у відносно екологічно чистих місцевостях (наприклад, на Великому Лузі).
У свою чергу голова депутатської комісії з екології міської ради Людмила Завгородня порадила частіше звертатись в оздоровчі центри.
Нагадаємо, сьогодні в повітрі Запоріжжя присутні понад 140 хімічних сполук.

Ксенія Тюрикова
Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 999 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0