П`ятниця, 19.04.2024, 03:49
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Жовтень » 13 » В Запорізькій області розпочала роботу Координаційна рада з питань охорони довкілля при Держуправлінні охорони навколишнього середовища
16:26
В Запорізькій області розпочала роботу Координаційна рада з питань охорони довкілля при Держуправлінні охорони навколишнього середовища
8 жовтня в Запоріжжі відбулось перше засідання Координаційної ради з питань охорони довкілля, що була створена як консультативно-дорадчий орган при Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області.
Головна мета нової екологічної структури – поєднання зусиль громадських організацій та державних органів у вирішенні екологічних проблем, а також залучення громадськості до участі у процесах прийняття екологічних рішень та розгляду питань, що стосуються компетенції Держуправління.

До складу ради увійшли депутати Запорізької обласної та міської рад, представники науково-дослідних установ, органів місцевої виконавчої влади, Служби безпеки України та ін.

Перше засідання учасники назвали організаційним і окреслили всі пріоритетні питання Координаційної ради та прийняли план роботи на IV квартал.


Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1033 | Додав: em
Всього коментарів: 1
0
1) cottrell (23.03.2009 11:40) [Материал]
:)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0