П`ятниця, 26.04.2024, 22:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Жовтень » 13 » Екологічна ситуація в Кирилівці – в центрі уваги запорізьких бізнесменів
16:24
Екологічна ситуація в Кирилівці – в центрі уваги запорізьких бізнесменів

За декілька років нова українська інвестиційна компанія «SBBI Group» планує побудувати на території одного з найпопулярніших курортів Азовського узбережжя систему централізованого водопостачання та каналізацію. За словами ініціатора проекту – запорізького бізнесмена Бориса Шестопалова, це значно покращить екологічну ситуацію в Кирилівці. По офіційнім даним в «час пік» там відпочивають одночасно близько 400 тисяч курортників, при цьому населення селища становить не більше 3 тисяч мешканців.

«В Кирилівці дуже серйозні інфраструктурні проблеми: там немає централізованого водопостачання та каналізації, і саме це не дозволяє селищу отримати статус офіційного курорту, – розповів Борис Шестопалов. – Ми розробили проект загальною вартістю 212 мільйонів гривень, який дозволить підключити до водопостачання обидві коси Кирилівки та найближчі селища.

Перший етап реалізації проекту передбачає будівництво водоводу, що забезпечить безперебійне постачання води в Кирилівку та створення каналізаційної системи. Першу чергу водоводу обіцяють презентувати вже навесні 2008 року, при цьому весь термін реалізації може зайняти два з половиною роки.

Проте в компанії «SBBI Group» на цьому не зупиняться. «Ми вже придбали ноу-хау одного з російських виробників – концепцію будівництва заводу-утилізатора каналізаційних відходів і плануємо якомога швидше реалізувати її», підкреслив Борис Шестопалов.

Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1238 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0