Вівторок, 23.04.2024, 08:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Головна » 2007 » Вересень » 27 » На ВАТ „Запоріжсталь” стала до ладу нова система очищення викидів аглофабрики
19:00
На ВАТ „Запоріжсталь” стала до ладу нова система очищення викидів аглофабрики
Реконструкція обладнання дозволить значно знизити забруднення повітря, адже саме викиди аглофабрики становлять близько 65 відсотків від усіх викидів шкідливих речовин «Запоріжсталі».

За словам керівництва заводу, природоохоронний захід реалізований в рамках комплексної програми з реконструкції та модернізації основних фондів на аглофабриці комбінату.

Після будівництва аспіраційної установки аглофабрики із застосуванням електрофільтрів, що тривало два останні роки, всі викиди пилу на комбінаті тепер знизяться майже на чверть. Як повідомив технічний директор ВАТ "Запоріжсталь" Олександр Путнокі, на реалізацію цього проекту підприємство витратило приблизно 110 мільйонів гривень.

У церемонії пуску нової очисної системи взяли участь голова Запорізької обласної ради Олександр Нєфьодов, голова Запорізької ОДА Євген Червоненко, перший заступник міністра з питань захисту навколишнього середовища Святослав Куруленко, голова постійної комісії з питань екології та природокористування обласної ради Олег Сквирський.

Наступним кроком з модернізації аглофабрики ВАТ «Запоріжсталь» стане заміна агломашин із застосуванням новітніх технологій у металургійному виробництві, повідомили фахівці ВАТ «Запоріжсталь».

Заходи із локалізації та очищення викидів від хвостових частин всих шести машин аглофабрики ВАТ "Запоріжсталь" – один з пунктів Програми виходу м. Запоріжжя з екологічної кризи на період з 2001-2010 років.


Категорія: Оперативна інфо | Переглядів: 1258 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0