Понеділок, 29.04.2024, 14:12
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

       Запорізька міська екологічна громадська організація

                             



Екологічна ситуація та управління ризиком

Головна » 2007 » Серпень » 29 » ВІДХОДИ
15:21
ВІДХОДИ
ВАТ «Запоріжсталь» - збільшилась кількість відходів, що використовуються на підприємстві або передаються на утилізацію іншим підприємствам на 231,43 тис.т. Зменшення розміщених відходів на 363,32 тис.т. (9,45%) пояснюється впровадженням технологічних заходів, які направлені на зменшення утворених відходів та збільшення їх повторного використання (розширення дільниці переробки вогнетривкого лому, збільшення реалізації доменного щебеню та граншлаку, оптимізації циклів комбінату).
ВАТ «Виробничий алюмінієвий комбінат» - збільшилась кількість утворення „червоних” шламів глиноземного виробництва на 22,13 тис.т, яке пов’язане зі збільшенням випуску продукції глиноземного цеху на 16,5 тис.т., а також з погіршенням якості сировини (бокситів), що спричинило збільшення нормативів утворення шламів на одиницю продукції з 1,032 до 1,2.
ВАТ “Дніпроспецсталь” - збільшення обсягів утворення відходів виробництва сталося через збільшення утворення виробничих відходів при виконанні капітальних та поточних ремонтів в цехах заводу. Обсяги утилізації збільшились за рахунок використання у власному виробництві та передачі стороннім організаціям шлаків. Обсяги виробництва на підприємстві в 2006-2005 роках не змінилися.
ВАТ «Запорізький феросплавний завод» - збільшення розміщених відходів пояснюється пуском в експлуатацію 3 цеху підприємства. Кількість відходів, що використовуються на підприємстві або передаються на утилізацію іншим підприємствам збільшилася на 28,11 тис.т.

Перелік підприємств або виробництв, що здійснюють утилізацію відходів

Стан утворення, використання та розміщення відходів основних підприємств Запорізької області
Категорія: Моніторинг довкілля | Переглядів: 437 | Додав: em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0